Login

Flytning

Flyttefirma – få hjælp til din flytning!

Vi flytter hjem, lejligheder, kontorer, erhverv og alt det ind imellem.
– Fra Herodes til Pilatus og lige rundt om hjørnet.

Hos Brønderslev Flytteforretning hjælper vi dig fra start til slut med dit flytteprojekt. Flytning er i langt de fleste tilfælde mere tids- og ressourcekrævende end først antaget og når der opstår uforudsete problemer, så har vi ekspertisen og erfaringen der gør det til en leg. Og dermed nemt og bekvemt for dig.

Flyttekasser, liftvogn, opbevaringshal, luftaffjedret transport – vi har det hele!

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service, men typen af service afhænger af dit behov.

Privat flytning af lejligheder og huse

Vi tilbyder således komplet flytning af huse og lejligheder fra gammel til ny adresse, hvor vores flytteredskaber og transportmidler sikrer den mest optimale og skånsomme transport. Har du ekstra værdifuldt eller skrøbeligt inventar, så sørger vi for specialtransport, så du ikke skal bekymre dig om andet end glæden ved dit nye hjem.

Flytning af kontor og erhverv

Hos Brønderslev Flytteforretning er du garanteret en optimal erhvervsflytning, når din virksomhed flytter adresse eller udvider med ny adresse. Vi er fast samarbejdspartner med flere erhvervsvirksomheder, hvor vi varetager og administrerer løbende flytteopgaver. På den måde gør vi og vores kunder det, vi er bedst til.

Vi bestræber os ikke på at udføre opgaven til tiden – men garanterer det. Vores rettidighed og kvalitet hvad angår service og pris har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner og den status arbejder vi hver dag for at bibeholde og udbygge.

Få en god oplevelse

Har du behov for hjælp til din flytteopgave, så kontakt os for en uforpligtende snak og tilbud.

Husk!
Vi tilbyder:

 

Spørgsmål til din flytning?

Contact us

Erhvervsparken 31
9700 Brønderslev
TLF.: +45 98 82 31 22
Email: info@brflyt.dk

Kontortid:
Mandag – torsdag: kl. 08.00 - 16.00
Fredag: kl. 08.00 - 15.00